26 February 2013

Tq Cik Abg ♥ ♥





Assalamualaikum :)




Hohohooo...seronok nampak ^_^
mane tak seronok, itee dapat hadiah laa... itee seronok sangatttttttttt !





Nampak tak apekah ituuuuuu ????
Galaxy Beam a.k.a Becah.. hahaha..selalu la nak kaitkan dengan nama aku. tak kait tak sah !
dah lama dia mengidam nak hp ni. tapi dia beli untuk aku.. sebab dia pecaya aku boleh guna hp tu dengan baik. takpe, nanti dah bosan boleh la tukar dengan note awak eh. tu pun kalau saya dah bosan laa.. 
aku asyik show off je benda ni masa skype dengan dia..Hehehee


and..........




ohhh,benda yang ada makna dalam hidup dia. bermacam kenangan dia sepanjang ada benda ni. now dia bagi kat aku sebab dia percaya aku boleh simpan dengan baik.....
InsyaAllah saya akan jaga untuk awak :)


Even baru  bberapa bulan kenal, dia dah betul2 sayang and percayakan aku..
tq awak sebab percayakan saya. 
insyaAllah niat yang baik Allah akan permudahkan. kann ??
mak saya pun macam dah makin suka dengan awak...




Sweet betul cartoon ni kann .. ^_^




2 comments:

  1. wow, tahniah ain :) moga berkekalan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq ^_^
      insyaAllah,moga2 brkekalan ~

      Delete