16 December 2012

Oppa Gangnam Style !




Haii oalls..
Hihi, satu dunia dah tau lagu ni kn.. sebut ja Gangnam Style, mesti semua orang tau lah.. termasuklah my anak menakan pun dah tau lagu ni. pantang dengar lagu ni mesti nak menari.. Hahaha, faham2 la budak 1tahun 9bulan menari cemana kann.. sampai dalam kereta pun dia nak menari bila dengar lagu ni di radio..

Hai Marwan, nasib la kau tak boleh cakap lancar lagi.. Agaknya kalau dah lancar entah2 setiap hari chu akan dengar kamu nyanyi lagu ni... Tapi sumpah lawak tengok Marwan menari.. Hahaha... nak tengok ??



video


video


Video ni diambil last week masa my family n i pergi rumah akak di Ipoh..
Seriously, tak larat nak melayan kerenah budak kecik sorang ni.. Tak boleh dok diam lansung, mesti ada ja yg dia nak buat.. Haiiiii,, Marwan marwan :)



No comments:

Post a Comment